Bonukset - Muutos.net

64 ajatusta aiheesta “Bonukset”

  1. Maija-Leena Koivisto

    Säästövinkkibonusluento 3 on hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Tuli paljon asiaa, joita voi hyödyntää kaupassa käydessä. Pakastimeen voi myös valmistaa ruokaa, jolloin ei tarvitse syödä samaa ruokaa perättäisinä päivinä. Olen huomannut omassa taloudessa jo pitemmän aikaa, ettei tule juuri hävikkiä ollenkaan. Ostamme myös elintarvikkeita klo 21 jälkeen, jolloin saa jopa 60% alennusta. Näin tulee säästöä runsaasti pienituloiselle eläkelläiselle. Käin ostamassa tuoreet kasvikset edulliselta tuoretorilta. Mielestäni ostamme elintarvikkeita edullisesti. Laitan monipuolista ja terveellistä ruokaa hyödyntäen näitä säästövinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä huomioida päivittäin tehdessä valintoja.

  2. Olipa mielenkiintoista tietoa. Erityisesti tuo, miten elimistö pitää kiinni rasvoistaan, jos ihminen pitää itseään nälässä. Olen todennut tämän jo aikaa sitten, että nälkäisenä oleminen ei laihduta eikä tee millään tavalla hyvää muutenkaan.

  3. Helmi Kuukka

    Vaihdevuosi-osio oli kanssa mielenkiintoinen. Oletan, että myös reilusti vaihdevuodet ohittaneille ( seniori-ikäisille) nämä vaihdevuosioireita lieventävät, terveellisemmät ravitsemusohjeet käyvät myös. 🙂

Vastaa