Kerro kaverille ja säästä - Muutos.net

Suosittele Muutos-valmennusta ystävälle, ja saatte molemmat 20€.

MIKSI KANNATTAA SUOSITELLA:

  • Yhdessä kaverin kanssa valmennuksen käyminen voi olla helpompaa ja hauskempaa, sillä kokemuksia ja oivalluksia on kiva jakaa tutun kanssa.
  • Jos ystäväsi on kiinnostunut näistä asioista, hän voi olla hyvinkin kiitollinen siitä, että kerrot tästä uudesta tavasta edistää hyvinvointia.
  • Vaikka hyvinvoinnin edistäminen on se tärkein asia, haluamme kuitenkin palkita suosittelijoita. Kun ystäväsi on mukana vähintään 3 kuukautta saatte molemmat 20 €:n edestä alennusta valmennusmaksuista.
  • Ystäväsi lisätietoa valmennuksesta ja ilmaisen videosarjan hyvinvoinnista kun syötät SINUN nimesi ja HÄNEN sähköpostiosoitteen alle.
Suosittele valmennusta ystävälle

Kun ystäväsi liittyy Muutos-valmennukseen saatte molemmat 20 € edun kuukausimaksussa, kun hän on käynyt 3kk ajan valmennusta. Ystäväsi saa lisäksi heti maksuttoman videosarjan hyvinvoinnista halutessaan.

Miten toimia seuraavaksi:

1 ) Syötä oma nimesi JA ystäväsi sähköpostiosoite yllä olevaan kenttään. Voit syöttää myös useamman kuin yhden ystäväsi tiedot.

2 ) Voit vaikka soittaa hänelle tai seuraavan kerran tavatessasi varmistaa, että onhan hän saanut sähköpostin tietopankista.

3) Kun kaverisi pääsee valmennuksessa 3. kuukauden kohdalle, saatte molemmat seuraavasta valmennusmaksusta 20 € alennuksen.

Pääset näihin ohjeisiin käsiksi ylänavigaatiosta "hallintapaneeli" osiosta. Voit palata nyt tästä valmennuksen kotisivulle. Lisätietoa saat allekirjoittaneelta [email protected]