Kerro kaverille ja säästä - Muutos.net

Suosittele Muutos-valmennusta ystävälle, ja saatte molemmat 
kuukauden valmennusta (arvo 25-29 €).

MIKSI KANNATTAA SUOSITELLA:

  • Yhdessä kaverin kanssa valmennuksen käyminen voi olla helpompaa ja hauskempaa, sillä kokemuksia ja oivalluksia on kiva jakaa tutun kanssa.
  • Jos ystäväsi on kiinnostunut hyvinvoinnista, on hän varmasti kiitollinen siitä, että kerrot tästä uudesta tavasta edistää hyvinvointia.
  • Palkitsemme kaikki suosittelijat ja suositelluksi tulleet. Kun ystäväsi on mukana vähintään 3 kuukautta saatte molemmat ilmaisen valmennuskuukauden.
  • Voit nyt lähettää ystävällesi alla olevan lomakkeen avulla maksuttoman Muutos-paketin, joka sisältää reseptikirjan, jonka avulla saa tehtyä terveellisiä ja painonpotusta tukevia reseptejä, 9 säästövinkkiä terveelliseen ruokailuun ekirjan ja 3-osaisen minikurssin, jossa on tiivistettynä Muutos-valmennuksen tärkeimmät opit. (kokonaisuuden arvo 19 €)
  • Mikäli ystäväsi liittyy milloin vain myöhemmin saatuaan tämän maksuttoman Muutos-paketin saatte molemmat kuukauden valmennusta ilmaiseksi.
Lähetä ystävällesi Muutos-paketti

Ystäväsi saa Muutos-paketin, joka sisältää: reseptikirjan, 9 säästövinkkiä ekirjan ja 3-osaisen minikurssin. Jos ystäväsi liittyy missä tahansa vaiheessa Muutos-valmennukseen saatte molemmat maksuttoman valmennuskuukauden, kun hän on käynyt 3kk ajan valmennusta.

Miten toimia seuraavaksi:

1 ) Syötä oma nimesi JA ystäväsi sähköpostiosoite yllä olevaan kenttään. Voit syöttää myös useamman kuin yhden ystäväsi tiedot.

2 ) Voit vaikka soittaa hänelle tai seuraavan kerran tavatessasi varmistaa, että onhan hän saanut sähköpostin tietopankista.

3) Kun ystäväsi pääsee valmennuksessa 3. kuukauden kohdalle, saatte molemmat automaattisesti seuraavan valmennuskuukauden maksutta.

Pääset näihin ohjeisiin käsiksi ylänavigaatiosta "hallintapaneeli" osiosta. Voit palata nyt tästä valmennuksen kotisivulle. Lisätietoa saat allekirjoittaneelta [email protected]