Säästä kevytjäsenyydellä - Muutos.net

Ylläpidä lukuoikeutta materiaaleihin todella edulliseen 9 € / kk hintaan olemalla kevytjäsen

Huom! Toimi pian, tämä mahdollisuus umpeutuu 5 viikon kuluttua ilmoituksestasi lopettaa valmennus.

TÄMÄN TAKIA SINUN KANNATTAA RYHTYÄ KEVYTJÄSENEKSI:

  • Saat hyödyntää Muutos-heimon tukea ja saada valmentajilta vastauksia askarruttaviin kysymyksiä. (arvo 10 € / kk)
  • Voit katsoa kaikkia bonusmateriaaleja ja mielikuvaharjoitusäänitteitä joita on tähän mennessä tuotettu, sekä saat pääsyn jatkossa kaikkiin uusiin lisämateriaaleihin. (arvo 5 € / kk)
  • Kaikki liikunta- ja kehonhuoltovideot ovat käytettävissäsi. (arvo 5 € / kk)
  • Saat rauhan käydä jo saamiasi luentoja läpi ja kerrata niissä olevia asioita, ja voit halutessasi myöhemmin jatkaa valmennusta siitä mihin jäit täysjäsenenä.
  • Normaalihinta valmennukselle on 29 € / kk, mutta kevytjäsenyyden avulla saat käyttöösi kaiken muun paitsi uudet luentomateriaalit 20 € / kk edullisemmalla hinnalla.

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:

1 ) Lopetat valmennuksen käymisen ja menetät pääsyn Muutos-valmennuksen valmennusalueelle ja oikeuden olla Muutos-heimossa. Sinun ei tarvitse tehdä enää mitään.

2 ) Otat käyttöösi Muutos-valmennuksen kevytjäsenyyden, jolloin hintasi on jatkossa 9 € / kk ja saat käyttöösi kaikki ylläolevat edut. Ryhdy kevytjäseneksi klikkaamalla alla olevasta napista:

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET KOSKIEN KEVYTJÄSENYYTTÄ:

Voiko kevytjäsenyyden lopettaa milloin vain?

Voit lopettaa kevytjäsenyyden milloin vain haluat, kuitenkin siten että kevytjäsenyys laskutetaan 4 kuukauden välein, joten irtisanomisaika mukailee laskutusvälejä.

Miksi haluatte tarjota tällaista vaihtoehtoa?

On ymmärrettävää, että kaikilla ei ole varaa tai halua maksaa täyttä hintaa valmennuksesta, tämän kevytjäsenyyden avulla pääsee tärkeimpiin materiaaleihin käsiksi kohtuullisen edullisesti. Kiireiselle kevytjäsenyys sopii paremmin, sillä kevytjäsenyydessä ei ole pakko joka viikko seurata valmennusta, mutta saa halutessaan tukea elämäntapamuutokseen.

Miksi lukuoikeus materiaaleihin ei säily valmennuksen päättyessä ilman kevytjäsenyyttä?

Muutos-valmennus on kokonaisvaltainen valmennus, joka koostuu materiaalien lisäksi olennaisesti mahdollisuudesta kysyä valmentajilta niin sähköpostitse kuin kurssialueen kautta, sekä saada tukea yhteisöstä koko matkan aikana. Valmennusmateriaalit päivittyvät jatkuvasti, joten lukuoikeus on rajattu vain valmennuksessa mukana oleville.

*Kevytjäsenyyden sopimusehdot löydät täältä.