Tauko valmennukseen tai valmennuksen uudestaanaloitus - Muutos.net

Tauko valmennukseen tai valmennuksen uudestaanaloitus

Tauko valmennukseen

Tiesithän, että sinulla on oikeus pitää valmennuksesta kulutonta taukoa jos sellaista tarvitset. Tauon saat olemalla yhteydessä [email protected] 

Tauko on suunniteltu tilanteita varten, jossa tiedät, että tuleva yli kuukauden kestävä ajanjakson olevan sellainen, ettei valmennukseen pysty keskittymään. Tauon pituus voi olla 1-3 kk ja se katsotaan tapauskohtaisesti, joten erikoistapauksissa tauon pituus voi olla myös pidempi.

Esimerkiksi tällaisia tilanteita varten tauko on hyvä vaihtoehto:

  • Edessä pidempi ulkomaanmatka.
  • Edessä pitkä toipumisjakso tai sairasloma, jonka aikana on tärkeämpää keskittyä toipumiseen.
  • Muuten vain raskas ajanjakso elämässä,

Tauon pääasiallinen tarkoitus on, että saisit kurottua kiinni rästiin jääneet luennot. Tässä onnistut parhaiten tekemällä valmennuksen käymiselle aikaa, konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kirjaat kalenteriin tuleville viikoille tunnin aikaikkunan valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tapojen opetteluun. Luentomateriaalien opiskelun lisäksi tauolla tulisi noudattaa valmennuksen oppeja parhaan mukaan. 

Tauon aikana tunnukset valmennusalueelle toimii normaalisti ja voit käyttää kaikkia valmennukseen liittyviä lisäpalveluita kuten treenivideoita, mielikuvaharjoitusäänitteitä ja muita bonuksia. Voit pysyä valmennuksen FB-ryhmissä ja osallistua normaalisti keskusteluun. Kaikki tähän asti saamasi luennot ovat avoinna, mutta uusia luentoja tauon aikana et saa.

Tauko ja laskutus

  • Tauko on kuluton, etkä saa uusia laskuja tauon aikana.
  • Mikäli sinulla on laskuja vielä avoimena, odotamme niihin suoritusta.
  • Jos sinulla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, tauolta palattuasi olet velvollinen olemaan valmennuksessa mukana vähintään yhden kuukauden.
  • Mikäli irtisanot valmennuksen kesken tauon, veloitamme siitä yhden kuukauden valmennusmaksun.
  • Jos sinulla on määräaikainen sopimus, tauko ei vähennä maksettavien kuukausien määrää.

Valmennuksen uudestaanaloitus

Uudelleenaloittamisen pääasiallinen tarkoitus on, että jatkaisit valmennusta siitä mihin se oli jäänyt. Saat jatkossa viikkoviestit samasta kohtaa. Valmennusta ei siis tarvitse aloittaa kokonaan alusta vaan siltä viikolta kuin se tuntuu järkevältä. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin kun syytä tai toisesta on jäänyt viikkomateriaaleja käymättä usealta viikolta ja niiden kiriminen tuntuu haastavalta.


Muista, että valmennuksessa onnistuminen edellyttää, että teet valmennuksen käymiselle aikaa, konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kirjaat kalenteriin tuleville viikoille tunnin aikaikkunan valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tapojen opetteluun.


Voit pysyä valmennuksen FB-ryhmissä ja osallistua normaalisti keskusteluun. Kaikki tähän asti saamasi luennot ovat avoinna. Maksamasi laskut hyvitetään valmennuksen loppupäästä, joten mitään lisäkustannuksia tämä valmennuksen uudestaanaloitus ei sinulle aiheuta.