Valmennuksen keskeyttäminen -2 - Muutos.net

Miten haluat toimia? Voit valita joko kuluttoman tauon olemalla yhteydessä asiakaspalveluun tai keskeyttämällä koko valmennuksen.

Auttaisiko kuluton tauko pääsemään takaisin valmennuksen rytmiin ja kirimään luennot kiinni? Tauko voi olla pituudeltaan 1-3 kk (tilanteen mukaan myös pidempi), jonka aikana tunnukset toimivat, mutta laskuja ei tule.

LAITA VIESTIÄ TAUOSTA [email protected]

Tauko on suunniteltu tilanteita varten, jossa tiedät, että tuleva yli kuukauden kestävä ajanjakson olevan sellainen, ettei valmennukseen pysty keskittymään. Tauon pituus voi olla 1-3 kk ja se katsotaan tapauskohtaisesti, joten erikoistapauksissa tauon pituus voi olla myös pidempi.

Esimerkiksi tällaisia tilanteita varten tauko on hyvä vaihtoehto:

  • Edessä pidempi ulkomaanmatka.
  • Edessä pitkä toipumisjakso tai sairasloma, jonka aikana on tärkeämpää keskittyä toipumiseen.
  • Muuten vain raskas ajanjakso elämässä.
  • Muuttunut elämäntilanne.

Tauon pääasiallinen tarkoitus on, että saisit kurottua kiinni rästiin jääneet luennot. Tässä onnistut parhaiten tekemällä valmennuksen käymiselle aikaa, konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kirjaat kalenteriin tuleville viikoille tunnin aikaikkunan valmennuksen materiaalien läpikäymiseen ja tapojen opetteluun. Luentomateriaalien opiskelun lisäksi tauolla tulisi noudattaa valmennuksen oppeja parhaan mukaan. 

Tauon aikana tunnukset valmennusalueelle toimii normaalisti ja voit käyttää kaikkia valmennukseen liittyviä lisäpalveluita kuten treenivideoita, mielikuvaharjoitusäänitteitä ja muita bonuksia. Voit pysyä valmennuksen FB-ryhmissä ja osallistua normaalisti keskusteluun. Kaikki tähän asti saamasi luennot ovat avoinna, mutta uusia luentoja tauon aikana et saa.

Tauko on kuluton, etkä saa uusia laskuja tauon aikana. Mikäli sinulla on laskuja vielä avoimena, odotamme niihin suoritusta. Jos sinulla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, tauolta palattuasi olet velvollinen olemaan valmennuksessa mukana vähintään yhden kuukauden. Mikäli irtisanot valmennuksen kesken tauon, veloitamme siitä yhden kuukauden valmennusmaksun. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, tauko ei vähennä maksettavien kuukausien määrää.


Keskeytän valmennuksen ja ymmärrän etten enää pääse meneillään olevan laskutuskauden jälkeen käsiksi valmennuksen luentoihin tai bonusmateriaaleihin. Samalla oikeus valmennuksen Facebook-ryhmiin päättyy.

Haluan keskeyttää valmennuksen