[MuutosKlinikka #54] Ovatko herkut ehdottomasti kielletty Muutos-valmennuksessa? - Muutos.net

[MuutosKlinikka #54] Ovatko herkut ehdottomasti kielletty Muutos-valmennuksessa?

MuutosKlinikassa paneudumme aina yhteen kysymykseen tai aiheeseen pari kertaa viikossa julkaistujen jaksojen myötä.

Haluaisitko oman kysymyksesi käsiteltäväksi? Lähetä ehdotuksesi täältä.

  1. Onko Muutoksessa herkut ehdottoman kiellettyjä? En syö pullaa tai karamellia, mutta otan mielelläni silloin tällöin jäätelöä. Onko tämä täysin kielletty? Onko kokonaisuudessa kyse enemmän kalorien määrästä vai siitä, ettei syö nopeita hiilareita? Maria
  • Ei ole kielletty. Tasapainoiseen ruokavalioon mahtuu myös herkuttelua. 
  • Tarkoitus on löytää parempia valintoja ja tietynlainen kohtuus.
  • Panostaa makuihin ja syömisestä nauttimiseen. Mieluummin vähän vähemmän, mutta laadukkaampaa. Hyvää tummaa suklaata ei edes tee mieli syödä koko levyä, muutama pala usein riittää.
  • Täällä kattava blogipostaus aiheesta: https://muutos.net/terveelliset-ruokaohjeet/terveelliset-herkut-jotka-pelastavat-viikonloppujen-illat/
  • Lopuksi on hyvä nostaa vielä se, että jossain tilanteissa ehdoton kieltäytyminen voi olla tarpeen. Jos tietää itsensä, ja se väliaikaisesti toimii parhaiten, kunnes on saanut esim. ruokavalion hyvälle mallille, stressitasoja matalammalle niin periaatepäätös kieltäytymisestä saattaa olla paikallaan.
  • Jos tuntuu, että makeanhimo aiheuttaa isommin haasteita, kannattaa tutustua 14-päivän irti sokerista haasteeseen, joka löytyy kurssialueen minikurssit ja haasteet -osiosta.

𝗢𝘁𝗮 𝗼𝘀𝗮𝗮 𝗸𝗲𝘀𝗸𝘂𝘀𝘁𝗲𝗹𝘂𝘂𝗻:
Mitä ajatuksia herää?

Vastaa